dimecres, 2 de novembre del 2016

Pròximes presentacions de La cuina marroquina

La cuina marroquina Georgina Caimel Valls

Les pròximes presentacions del llibre La cuina marroquina són:


UN ANY MÉS AMB SOLIDARITÉ FÉMININE
Association Solidarité Féminine treballa des de 1985 a Casablanca per a la promoció dels drets de les dones i els infants sobre la base de la rehabilitació socioeconòmica de les mares solteres i la prevenció de l'abandonament dels fills. La formació que s'ofereix a les mares els permet l'accés a una ocupació amb ingressos dignes. En el centre d'Aïn Sebaâ les beneficiàries reben formació sobre restauració, confecció de menús, proveïment, elaboració dels àpats, higiene, rebuda de la clientela, gestió de caixa... Tot això fa que puguin portar el restaurant del centre.
Un cop la mare s'integra en un dels programes de l'associació, la filla o fill és acollit a la guarderia del centre, la qual se'n fa càrrec durant el dia: alimentació, roba, medicaments, productes d'higiene, joguines... Les educadores li programen activitats i vetllen pel seu desenvolupament psicomotriu alhora que reforcen el vincle mare-infant. La guarderia d'Aïn Sebaâ acull 30 infants de 30 mares solteres en situació de gran vulnerabilitat. El cost dels programes és de 360 € mensuals per a cada mare-infant.
Amics dels Infants del Marroc va signar l'any 2015 un conveni de cooperació de tres anys de durada amb Association Solidarité Féminine per contribuir a donar suport als infants de les mares solteres acollits a la guarderia d'Aïn Sebaâ. A la guarderia hi treballen dues educadores i una alfabetitzadora. L'aportació d'Amics dels Infants del Marroc va destinada a les despeses de contractació d'una de les educadores i a l'alimentació dels infants acollits.
Cada dia un plat diferent, els divendres cuscús i sempre l'esplendorós assortit de pastisseria tradicional marroquina. Enlloc millor que al restaurant Solidarité Féminine d'Aïn Sebaâ, a Casablanca, per gaudir dels sabors de la cuina marroquina. Tota la pastisseria i els àpats són elaborats i servits per les mares que participen als programes d'Association Solidarité Féminine.

ENGUANY, EL REPTE D'AMICS DELS INFANTS DEL MARROC ÉS ACONSEGUIR 2.500 € PER DONAR CONTINUÏTAT AL PROJECTE DE COOPERACIÓ AMB ASSOCIATION SOLIDARITÉ FÉMININE.
  • Divendres 25 de novembre a les 19h al cafè de l'Ateneu de Sant Celoni, tastet inclòs!! Acte en col·laboració amb l'Associació Almadaa Horitzons, associació de Sant Celoni que té per objectiu fomentar la convivència amb el respecte entre cultures, impulsant a la població immigrada marroquina l'obertura cap a d'altres realitats. Per a aconseguir aquest objectiu, organitzen activitats lúdiques i educatives que permeten l'augment de la sociabilitat, tals com cursos d'àrab per a nens i adults, tallers de henna, cursos d'informàtica, mostres de cuina marroquina, organització de concerts i participació en tota mena d'actes del poble.
Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada