dijous, 1 de juny de 2017

Suc de taronja i pastanaga a la marroquina

Suc de taronja i pastanaga a la marroquina

És ben conegut que els marroquins són uns grans amants dels sucs i batuts; en qualsevol cantonada trobareu les lleteries que us oferiran iogurts artesans, batuts i sucs, tots fets amb abundant fruita fresca, us asseguro que us costarà triar-ne un! Però l'època on els sucs i batuts són els reis de la taula és ramadà, són especialment apreciats per l'iftar (quan es trenca el dejú) i igualment consumits pel suhur (l'últim àpat, de matinada): fruita, aigua i lactis necessaris per passar les llargues hores de dejuni.

Ingredients per dues persones

3 pastanagues mitjanes
1 o 2 taronges
Mitja llimona
1 iogurt al gust (jo, de macedònia)
Sucre al gust
Un sobre de sucre de vainilla (opcional)
Aigua (opcional)

Preparació

Pelem i tallem les pastanagues petites i les bullim uns quinze minuts. Deixem refredar i en reservem l'aigua de cocció.

En un vas triturador, hi posem la pastanaga cuita, l'aigua de cocció, el suc de taronja i llimona, el iogurt i el sucre normal i el de vainilla si ens agrada. Ho triturem uns segons.

Hi afegim aigua si ho desitgem.

Servim ben fred.

Besaha wa raha, bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada